FABIA 1.9 PRZEPŁYWKA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matus
    Classic
    • 2007
    • 14

FABIA 1.9 PRZEPŁYWKA

TO i ja dołącze sie do dyskusji. Tez zauwazylem, te cykanie. Kiedys bedac na czyszczeniu chlodnic w ASO powiedzieli mi ze to popychacze zaworow. Cykanie jest slyszalne na zewnatrz auta oraz gdy np jedzie sie na trojce przy malych obrotach/silnik cicho pracuje, ale slychac jednostajnie cyk cyk cyk cyk/ Czestotliwosc sie raczej nie zmienia. Oczywiscie to wstretne :P brzeczenie nie znika nigdy.

Koledzy mamy chyba ten sam problem ?? Jaki jest koszt eleminacji cykania??

Pozdrawiam,
    Bartek
    OII
    Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów.
  • ProSzeK
    Drive
    • 2006
    • 43

FABIA 1.9 PRZEPŁYWKA

jaka przepływke do Fabii 1.9 TDI ?? po wymianie pkonieczne podłaczenie pod VAGa ?? no i moze wiecie gdzie kupic w necie
    SKODA FABIA
    1.9 TDI 101 PS

Komentarz

• nico21
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 2640
      • Volkswagen

Zamieszczone przez ProSzeK
      no i moze wiecie gdzie kupic w necie
      nie radze kupowac w necie - sa kjowej jakosci - podróbki.
      VW, SKODA prowadzi taka akcje ze jak oddajesz starą, nowa dostajesz za pól ceny - ok 400 zł. Ja tka miałęm ale zajał sie tym mechanik
      DACAR.team

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

ProSzeK, kupujesz przepływke wymieniasz razem z puszką jest na opaskach połączona z turbiną i bodajże przykręcona do puszki filtra nie musisz podpinac vaga bedzie działac
        aby zdiąć złączke z przepływki delikatnie podważasz zatrzask i pociągasz

Komentarz

• ProSzeK
          Drive
          • 2006
          • 43

a gdzie moge ja kupic i w jakich cenach no i jakiej firmy bo słyszałem ze bosha sa słabe... szybko padaja !!
          SKODA FABIA
          1.9 TDI 101 PS

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

ProSzeK, oorginały są bosha i są dobre tylko trzeba je od czasu do czasu wymienić kupić najlepiej w ASO beda mieli w niedużej cenie pod warunkiem że oddasz stara

Komentarz

Pracuję...